unghii tehnice

Unghii tehnice Acryl sau Gel

 

 Nu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala! Prelungirea unghiilor cu gel sau acryl sunt optiunea ideala pentru persoanele care isi rod unghiile sau care au probleme cu cresterea lor. Cu tehnica de prelungire a unghiilor vei putea avea o mână de invidiat și niște unghii impecabile.

Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie. Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila, uneori datorita anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorita exfolierii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita. Daca manichiura naturala nu da rezultate atunci se poate apela si la cea artificiala, respectiv prelungirea unghiilor.

Aceasta tehnica se face  prin punerea unui suport special în prelungirea unghiei naturale, apoi se adauga acrylul sau gelul si se construieste astfel o unghie in continuare celei naturale, lugimea acesteia rămânând la alegerea clientei. Acest gen de manichiura, necesita o ingrijire din doua in doua saptamani. Intretinerea lor se realizeaza prin pilirea stratului superior si adaugarea altuia, oferind astfel un aspect natural unghiei.