tratamente pentru par

Va invitam sa cunoasteti un alt stil de salon de infrumusetare. Un salon care nu este un simplu prestator de servicii cu scopul exclusiv de a obtine profit. Un salon ce acorda o importanta deosebita clientului, din dorinta fidelizarii acestuia pe criterii obiective.

Acestea nu sunt simple afirmatii pentru a ne face reclama. Suntem constienti de importanta unei continue educatii si pregatiri a tuturor membrilor echipei noastre, pentru a asigura excelenta serviciilor prestate clientilor nostri. Si totusi, suntem o echipa de profesionisti ce lucreaza exclusiv cu produse profesionale.

Va invitam asadar sa alegeti ceea ce este mai bun in domeniu de infrumusetare, sa vedeti ce inseamna cu adevarat un par sanatos, pe care o sa-l obtineti inca dupa primul tratament aplicat in salonul nostru.

Puteti gasi aici o gama completa de produse pentru ingrijirea si tratarea parului, incepand de la produse pentru reconstructia si repararea parului degradat, produse ce confera volum parului fin, produse de hidratare intensa pentru parul uscat si inspicat, produse de imblanzire (indreptare ) a parului rebel, cret sau ondulat, produse ce ofera protectie impotriva factorilor nocivi pentru par (apa, soare, poluare, substante chimice ), produse pentru controlul matretii, produse de curatire profunda pentru toate tipurile de par, produse pentru ingrosarea firului de par subtiat, produse pentru mentinerea culorii vopselei de par, pe scurt, produse ce ofera parului stralucire, forta, rezistenta, vitalitate, adica tot ceea ce-i trebuie unui par sanatos.

Exclusiv pentru clientii salonului, oferim posibilitatea achizitionarii produselor, pentru intretinerea la domiciliu, in scopul mentinerii rezultatelor remarcabile obtinute in urma tratamentelor si operatiunilor efectuate in salon.