cosmetica

Femeile au fost mereu preocupate de aspectul lor,fiecare avand propria versiune de frumusete.Salonul nostu este un loc pentu ingrijire si consigliere,unde femeile au libertatea de a-si incredinta dorintele in materie de frumusete si tinerete. Descoperiti placerea si eficacitatea unor tratamentede infrumusetare,profitati de un moment privilegiat,in care ne vom ocupa exckusiv de dumneavoastra. Dupa realizarea unei consiglieri ,va elaboram un program personalizat,in functie de obiectivele dumneavoastra de frumusete,de tratamentele si texturile care dau cele mai bune rezultate in cazul tenului dumneavoastra.

TRATAMENTELE MARY COHR In avangarda cercetarilor realizate in materie detratamente pentu piele,Mary COHR este o marca unica,care duce mai departe stiinta frumusetii si carepermite rezultatesectaculoaseau fost create formule fara microorganism modificate genetic si cu componente selectate pentru eficienta lordeosebita(uleiurile esentiale)si lor optima.tratamentele pot satisfaceastfel si cele mai exigente tipuri de ten.

Tratamenul CatioVital Jeunesse-intinerire personalizata in functie de obiectivele de frumusete .Este o metoda brevetata de reinoire a activitatii celulare a pielii,cu un efect vizibil de detoxifiere, intinerire ,suplete, femitate si stralucire.

Tratamentul Age Repair-este un concept special pentru reducerea semnelor vizibile ale imbatranirii,care actioneaza la toate nivelele epidermei si dermei ,datorita unor ingredient active cu efect de intinerire(vitamina c pua 56 de ingredient active celulare,componente unice folosite in domeniu medical,acid hyaluronic si pro-colagen .

Tratamentul Dermo Peeling-alternativa veritabila la medicina estetica care ofera rezultate vizibile imporiva semnelor de imbatraniresi reda stralucirea tenului in doar 45 de minute.

Tratamentul CatioVital Lifting-este o metoda excusive de tratament cre permite regenerarea trasaturilor prin tonifiere muschilor si intinerirea fetei.

TRATAMENTELE REPECHAGE Mixul bogat devitamine minerale,oligoelemente,aminoacizisi antioxidanti continuti in diferitele tipuri de alge marine,este ideal pentru detoxifierea, oxigenarea hidratarea si hranirea pielii.

MICRODERMOABRAZIUNEA REVIDERM Tratamente care combina produsele dematocosmetice cu tehnologia.Tehnica ete indicate pentru tratarea ridurilor,urmelor acneei,hiperpigmentari,cicatrici si vergeturi.Produsele Reviderm au un continut ridicat de ingredienti biologici active si toleranta ridicata.

MEZOTERAPIE MICRONEEDLEING Cea mai avansata tehnologie transdermala,care creste penetrabilitatea ingredientilor activi,stimuleaza productia naturala de colagen,imbunatatind aspectul si textura pielii.Aceste tratamente constituie modalitatea ideala de tartare a:alopeciei,ridurilor,cicatricilor, vergeturilor,melasmei,petelor de bartranete,regenerand profund pielea,redand elasticitateasi tineretea pielii.

MEZOTERAPIA imbunatateste calitatea pielii prin oerirea unor micronutrienti esentiali,cresterearepararii tisulare,stimularea proceselor biochimice,restructurarea tesuturilor,atenuarea petelor incchise la culoare(melisma,pigmentari postoperatorii,pete maronii,pistrui).Reda fermitatea si elasticitatea pielii,stsbilizeaza si mentine elasticitatea pielii,combate laxitatea cutanata atat la nivelul fetei si a gatului,cat si al corpului.
Alopecia este o afectiune a foliculilor pilosi in special la nivelul scalpului.Este influentata de diversi factori(stress,regim alimentar nepotrivit,utilizrea neadecvata aproduselor cosmetic si a medicamentelor soaresi factori genetici),cea mai intalnita forma fiindalopecia seboreica.Mezoterapia ofera un tratament efficient pentru persoanele cu inceput de calvitie,care pierd fire de par in numar mare,alopecie difuza sau localizata.

MICROPIGMENTAREA este tehnica care permite evidentierea formei si aculorii anumitor linii ale fetei,in special ale sprancenelor buzelor(contur si culoare),conturul ochilor.Machiajul de lunga durata influentaeza in mod vizibil fata,atenuand amprenta lasata de trecerea anilor. Acest tip de machiaj se poate realiza prin aplicarea mai multor metode de pigmentare(aparat de
tatuaj,microbladeing sau powdering ),cu pigmenti organici ,care nu sunt inchistati in piele si care ofera astfel avantajul posibilitatii corectiilor viitoare,datorate modificarii fizionomiei.
Micropigmentarea este recomandata persoanelor care au sprancene rare sau slab conturate,persoanelor a caror buze nu au forma sau culoarea dorita sau care isi pierd conturul,celor care poarta ochelari,femeilor care isi doresc o estetica perfecta in orice situatie,pentru redefinirea si colorarea areolelor mamare neaccentuate sau asimetrice,in urma unor operatii.

MACHIAJUL –ne asigura cea mai buna versiune a noastra intr-o societate in care estetica are o valoare de necontestat. Dar sunt atat de multe variante si tendinte in materie ,incat ne este greu sa alegem una potrivita pentu fiecare dintre noi. Iti putem oferi acum consiliere de specialitate si o gama profesionala(MALU WILZ) care iti va darui aspectul droit o lunga perioada de timp,fara efect de masaca,fara parabeni si care iti asigura in acelasi timp tratament si protectie tenului tau.