despre noi

Un par frumos si sanatos, o tunsoare perfecta, o culoare de par care ti se potriveste, toate sunt absolut necesare daca esti o persoana care se respecta pe sine. La Salonul Kaila vei avea parte de toate acestea. Produse Wella Professional, sunt alegerea cea mai potrivita pentru un salon care vrea sa ofere clientilor sai tot ceea ce este mai bun. Dar mai mult decat aceste produse minunate, stilistii cu experienta si multa pasiune sunt o garantie in plus ca vei obtine rezultatele dorite de fiecare data.

Echipa noastra isi propune sa creeze pentru fiecare client un look unic si diferit.

In relatia dintre clienti si echipa, un punct forte il reprezinta dialogul, acesta este foarte important. Dorinta clientei sau a clientului este un punct de vedere important de care trebuie sa se tina cont.

Toate acestea nu ar avea loc daca noi, echipa Salonului Kaila, nu am fi in primul rand prietenii si consilierii frumusetii parului clientelor noastre.

Orice Hair-Stylist cu pretenti in consecinta trebuie sa aiba mult simt artistic, spirit de observatie, pregatire adecvata, experienta, si sa fie modest. Coafura face parte dintr-un ansamblu artistic ce include diverse si multiple variabile cum ar fi: vestimentatie, fizionomie, nivel profesional, nivel social, temperament, comportament.

 Fie ca vrei un epilat perfect, care sa iti lase o piele catifelata si frumoasa, fie ca iti doresti sa beneficiezi de cele mai performante tratamente speciale, la noi vei gasi ceea ce cauti.

 Mainile sunt cartea ta de vizita, tot timpul la vedere, tot timpul atingand ceva sau pe cineva, astfel ca toata lumea observa o manichiura bine ingrijita. In domeniul ingrijirii mainilor si picioarelor aveti la dispozitie mai multe metode de tratament oferite de specialistii nostri. Frumusetea este atu-ul dumneavoastra! Produsele folosite in cadrul salonului nostru: O.P.I. Рrevitalizare, exfoliere si protectie. Tratamentele utilizate pentru ingrijirea fiecarui tip de unghii (casante, exfoliante, ingrosate) sunt cele ale unor marci renumite in domeniu.